Kollégáink folyamatosan rendelkezésedre állnak minden hétköznap 8-17 óráig. Kereshetsz minket telefonon (06-1/443-30-48), vagy e-mailben az info@novion.hu címen. Természetesen a közösségi oldalainkon is üzenhetsz nekünk.

support-icon.pngKeress minket bátran, ha

- módosítani szeretnél a rendeléseden. Telefonon vagy e-mailben is bármit el tudunk intézni, ehhez nekünk csak egy névre vagy rendelésazonosítóra lesz szükség, hogy be tudjunk azonosítani. Amennyiben rendelést szeretnél módosítani, úgy azt csak a fizetés előtt, vagy a csomag feladása előtt teheted meg.

- műszaki jellegű kérdésed van. Kollégáink folyamatosan tesztelik a termékeket, így olyan ügyintézőkkel beszélhetsz, akik már biztosan használták a weboldalon lévő hasznos termékeket.

- kérdésed lenne a rendeléseddel kapcsolatban. Kereshetsz minket bátran, mi mindenben készségesen segítünk. Ha szeretnél tájékoztatást kapni rendelésed állapotáról, vagy valahol elakadtál, kollégáink mindenben a rendelkezésedre állnak.

- bármilyen más problémába ütköznél. Akár a termékkel kapcsolatban, akár a rendeléssel kapcsolatban, nekünk nagyon fontos a visszajelzés, így kérlek, minden esetben keress minket, ha valamilyen akadályba ütköztél, vagy esetleg nem lennél elégedett valamelyik termékkel vagy szolgálatással.