Webáruházunkban igyekszünk a lehető legtöbbet megtenni a vásárlóinkért, így természetesen a garanciával kapcsolatban is igyekszünk maximális elégedettséget nyújtani. Kérlek, a garancia igénybevétele előtt mindenképpen keresd fel az ügyfélszolgálatunkat a 06 1 /443-30-48-as telefonszámon, vagy az info@novion.hu e-mail címen.

sessin_exhange.png


Cseregarancia

A cseregarancia minden termékünkre vonatkozik, amelyeket a webáruházunkban vásároltál. A 10.000 Ft alatti termékekre fél év, míg a 10.000 Ft feletti termékekre 1 év cseregaranciát vállalunk, amely minden esetben a csomag kézhezvételétől számít. A cseregarancia érvényesítéséhez vissza kell juttatnod a terméket a címünkre (4031 Debrecen, Köntösgátsor 1-3 C épület, DNY-i sarok), majd a garanciális ügyintézőink kicserélik a terméket, tesztelés után pedig visszaküldik neked, így garantáltan hibátlan terméket vehetsz kézhez. Kérlek, a csomag feladásokor ügyelj arra, hogy utánvétes és portós csomagot nem tudunk átvenni.

sessin_coin.png


Visszavásárlási garancia

Lehetőséged van a termék teljes árának visszaigénylésére is. Erre 30 nap áll rendelkezésedre, a csomag kézhezvételétől számítva. Ilyen esetben is vissza kell küldened a terméket a címünkre (4200 Hajdúszoboszló Nyugati Sor 7.), majd garanciális ügyintézőink elindítják a térítést egy általad megadott számlaszámra. Kérlek, a csomag feladásokor ügyelj arra, hogy utánvétes és portós csomagot nem tudunk átvenni.