Fizetési lehetőségek

sessin_coin.png
#1
Fizetés utánvétellel

Utánvétes fizetés esetén minden esetben a futárnál kell kifizetned a rendelés összegét. A futárnál fizethetsz készpénzzel vagy bankkártyával. Kérlek, amennyiben bankkártyával szeretnél fizetni, tüntesd fel a megjegyzés rovatban, hogy a futár biztosan vigyen magával terminált.

sessin_email.png
#2
Banki előreutalásos fizetés

Amennyiben ezt a fizetési formát választod, úgy a rendelés leadás után küldünk neked egy proforma számlát, amelyben szerepelnek a fizetéshez szükséges adatok. A banki utalásos rendeléseket a jóváírás miatt lehetséges, hogy egy nap csúszással tudjuk feladni, azonban a futárnál már nem kell fizetned semmit. .

sessin_creditcard.png
#3
OTP SimplePay fizetés

Weboldalunkon lehetőség van azonnali bankkártyás fizetésre is, az OTP SimplePay biztonságos rendszerén keresztül. A rendelésleadást követően azonnal átirányítunk egy oldalra, ahol a bankkártyád adatait beírva azonnal kifizetheted a rendelésed, mi pedig a kifizetést követően el is kezdjük feldolgozni.


Szállítási tudnivalók

sessin_cart.png
#1
A megrendelés leadása

Válaszd ki a megrendelni kívánt termékeket a webáruházunkból, majd add le a rendelésed a weboldalon keresztül, vagy keress fel minket elérhetőségeink egyikén.

sessin_email.png
#2
A rendelésed beérkezése

Amint leadtad a rendelésed, már csak annyi dolgod van, hogy várd a csomagod. A rendelés beérkezésének sikerességéről minden esetben visszaigazoló e-mail formájában értesítünk. Az e-mailben található nyomkövetésre kattintva élőben követheted a csomagod állapotát.

sessin_elokeszites.png
#3
A csomag feldolgozása

A rendelésed beérkezéséről mi is kapunk értesítést, így a lehető legrövidebb időn belül elkészítjük az általad megrendelt termékek csomagolását. A nyomkövetésben azt is láthatod, ha már becsomagolásra került a rendelésed.

sessin_szallitas.png
#4
A termékek átadása a futárnak

Amint elkészültünk a csomaggal, azonnal átadjuk az MPL futárszolgálatnak a csomagodat, akik 1-2 munkanap alatt kiszállítják az általad megadott címre a rendelt termékeket. A postai szállításról külön e-mailben értesítünk, illetve SMS-ben is kapsz emlékeztetőt a csomag érkezésének napján. A futár a szállítás előtt fel fog hívni. Amennyiben nem tartózkodnál otthon, úgy a futár hagy egy értesítőt, és a szállítási címhez tartozó körzeti postán még öt napig átveheted a csomagod.

sessin_atadas.png
#5
A csomag átvétele

Amennyiben a futár otthon talál, úgy át is adja neked a megrendelt árut. Az átvételkor mindenképp győződj meg a csomag sértetlenségéről.